Nieuws

Op zoek naar een compacte barbecue die je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen? Dan ben je bij delekkerstebbq.nl aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment aan draagbare kleine barbecues van topmerken zoals Weber en Cobb.


Populariteit draagbare bbq's

Draagbare BBQ's worden steeds populairder onder Nederlanders, vooral sinds de pandemie begon en mensen meer tijd buiten doorbrengen. Een draagbare BBQ is een compacte en lichtgewicht grill die gemakkelijk kan worden meegenomen naar picknicks, campings en andere buitenactiviteiten.

Volgens een recent onderzoek zijn er verschillende redenen waarom mensen de voorkeur geven aan draagbare BBQ's. Ten eerste zijn ze gemakkelijk te vervoeren en op te zetten, wat zorgt voor een stressvrije en ontspannen ervaring. Bovendien zijn de meeste draagbare BBQ's klein en gemakkelijk schoon te maken, waardoor het onderhoud eenvoudiger wordt.


Er zijn verschillende soorten draagbare BBQ's op de markt, waaronder houtskool-, gas- en elektrische modellen. Elk type heeft zijn eigen voordelen en nadelen, afhankelijk van de individuele voorkeuren van de gebruiker.

Naast de voordelen van draagbaarheid en gemak, hebben sommige draagbare BBQ's ook innovatieve functies zoals ingebouwde thermometers, rookloze technologie en automatische ontstekers.

Al met al lijkt de trend van draagbare BBQ's alleen maar te groeien in populariteit, vooral nu de zomer nadert en meer mensen op zoek zijn naar veilige buitenactiviteiten. Of het nu gaat om een picknick in het park of een kampeertrip in de natuur, een draagbare BBQ kan de perfecte aanvulling zijn voor een gezellige en heerlijke maaltijd in de buitenlucht.

Gezellige bbq's

Met een draagbare barbecue ben je altijd klaar voor een gezellige barbecue-avond in het park, op het strand of gewoon in je eigen achtertuin. Deze barbecues zijn niet alleen gemakkelijk mee te nemen, maar ook nog eens snel op te zetten en in gebruik te nemen. Daarnaast zijn ze perfect voor kleine groepen en voor het grillen van kleine gerechten zoals hamburgers, groenten of vis.

Top 3 draagbare bbq's

  1. Cobb Premier Air - Houtskool bbq
  2. Weber Q2000 - Gas bbq
  3. Boretti Terzo - houtskool bbq


Verschillende formaten

Onze draagbare barbecues zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en formaten. Zo hebben we compacte houtskoolbarbecues die gemakkelijk op te vouwen zijn, maar ook gasbarbecues met handige draagriemen. Daarnaast zijn er ook elektrische barbecues die je kunt gebruiken op plekken waar open vuur niet is toegestaan.


Kwaliteit bbq's

Bij delekkerstebbq.nl staan we voor kwaliteit en daarom bieden wij alleen barbecues aan van de beste merken en met de hoogste kwaliteit. Ook bieden wij accessoires aan die perfect passen bij onze draagbare barbecues, zoals beschermhoezen, grillroosters en gereedschapsets.


Neem gerust een kijkje in ons assortiment en ontdek welke draagbare kleine barbecue het beste bij jou past. Bij vragen of advies kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!